Søk SmartePenger SearchDisplay a modal window with a form that allows searching across Smartepenger website

Dette er de beste nettstedene for å finne de billigste flybillettene.

Det lønner seg å bruke flere søkemotorer for å være sikker på at du får de beste tilbudet. Du bør også gå inn på de enkelte flyselskapenes hjemmesider for å sjekke. Det kan for eksempel være kampanjer og lignende du kan gå glipp av.

Du vil ofte finne billigere flyreiser enn ved å bestille direkte på flyselskapene. Søkemotorene leter frem de billigste rutene både frem og tilbake. Ofte vil det være slik at det er ulike selskaper som er billigst hver vei.

Les: Slik finner du best pris på flyreiser. Mange av rådene som står her dreier seg om søk.

Hvis du godtar en mellomlanding vil du som oftest få flere alternativer. I slike tilfeller er det best med gjennomgående ruter, fordi ventetiden på flyplassen ofte vil være kortere. Skal du fly med punkt til punkt selskaper, må du legger inn lenger ventetid for å være sikker på å nå det neste flyet.

Her finner du en oversikt over alle flyselskap som har direkteflyvninger fra Norge.

De meste aktuelle nettstedene

I reisebyråene kan du bestille flyreisen direkte, de fungerer både som en søkemotor og et bestillingssted. Søkemotorene ruter deg videre til reisebyråer som selger flyreisen. Her vil du få opp flere alternativer enn det du får i nettreisebyråene.

I oversikten under er det med en kolonne som viser filtreringsmuligheter du har på søket. For eksempel kan det være praktisk å kunne filtrere etter når du kommer frem til destinasjonen. Hvis du har fleksible datoer du kan reise på (eller i planleggingssammenheng), er det svært praktisk å ha en priskalender å se på. Spesielt når den viser en måned av gangen.

Søkemotorer Filtreringsmuligheter Kommentar
Dohop mellomlandinger, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomsttider retur
FINN Reise mellomlandinger, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomsttider retur Har lavpriskalender.
Google Flights mellomlandinger, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomsttider retur, kolli bagasje, utslipp Kan få epost-oppdatering på flypriser. Kan vise en graf over prisene gjeldende for en måned.
Kayak mellomlandinger, avreisetider, hjemreisetider, reiselengde, pris Gir råd om du bør vente med bestillingen. Har en form for lavpriskalender basert på andre søk.
Momondo mellomlandinger, flytid, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomsttider retur Kan vise en graf over prisene gjeldende for en måned.
Reiseguiden mellomlandinger, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomsttider retur, flytid Kan få opp priser gjeldende tre dager før og etter.
Skyscanner mellomlandinger, avreisetider, returtider, flytid Kan vise en graf over prisene gjeldende for en måned.
Travelmarket mellomlandinger, avreisetider, hjemreisetid, flytid Har priskalender som bare viser direktefly.
Reisebyrå Filtreringsmuligheter Kommentar
Expedia mellomlandinger, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomst retur, pris
Restplass.no mellomlandinger, flytid, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomst retur Kan vise en graf over prisene gjeldende for en måned.
Ticket mellomlandinger, avreisetider, ankomsttider, avreisetider retur, ankomsttider retur Kan vise en graf over prisene gjeldende for noen dager.

 

Les mer om fly:

Guide til flyreiser

Slik finner du best pris på flyreiser

Flyselskapene med direkteruter fra Norge

Direkteruter fra Gardermoen

Direkteruter fra andre flyplasser

Bagasjerettigheter

Bagasjeregler fra flyselskapene