Søk SmartePenger SearchDisplay a modal window with a form that allows searching across Smartepenger website

Se hva månedskostnaden på rammelånet er. Kalkulatoren beregner også hvor lenge det varer før du har brukt opp rammen når du tar ut et visst beløp per år.

Rammelånskalkulator
Ramme for lånet  
Dette er allerede trukket på rammelånet  
Nominell rente  
Termingebyr per måned  
Ønsket uttak per år  
Månedskostnad på opptrukket beløp  
Antall år før rammelånet er brukt  

Har du spørsmål eller andre kommentarer til kalkulatoren, send en epost til ansvarlig for utvikling av kalkulatoren Rune Pedersen.

Om rammelånskalkulatoren

Et rammelån fungerer akkurat som en bedrifts kassakreditt. Du kan fritt ta ut penger og sette inn penger, så lenge du holder lånet innenfor rammen.

Les mer om rammelån her.

I kalkulatoren legger du inn rammen du har på lånet, hvor mye du har trukket av kreditten, samt renter og termingebyr.

Du kan også legge inn hvor mye penger du ønsker å ta ut fra rammelånet årlig.

Kalkulatoren regner ut månedskostnaden (som består av renter og gebyrer).

Når er kreditten oppbrukt?

I tillegg regner den ut hvor mange år det tar før du har brukt opp lånerammen. Kalkulatoren forutsetter da at rentene legges til lånesaldoen, i tillegg til det beløpet du tar ut årlig. Årstallet som oppgis er det året du sprenger lånerammen.  

Nedbetalingsavtale

Du kan klage din egen nedbetalingsplan med en av de andre lånekalkulatorene våre. Den mest hensiktsmessige er «Lån med restverdi». Hvis du for eksempel har trukket 1 million kroner, og vil nedbetale lånet ned til 600.000 kroner, beregner denne kalkulatoren det nødvendige terminbeløpet.

 

Se også:

Guide til rammelån

Smarte Penger tester: Dette er de beste rammelånene nå

Finn billigste boliglån

Lånekalkulatorer:
Annuitetslånskalkulator
Kalkulatoren beregner effektiv rente, sum renter og gebyr, samt hvilket terminbeløp du må betale. Det blir beregnet en nedbetalingsplan for inntil de 12 første terminene, og årssummene for samtlige år.

Lån med restverdi
Lån med restverdi brukes oftest i forbindelse med billån. I stedet for at lånet nedbetales til null, betales det ned til bilens restverdi.

Serielånkalkulator
Beregn hva du må betale per termin på et serielån. Viser de første 24 terminene på lånet. Kalkulatoren regner effektiv rente.