Søk SmartePenger SearchDisplay a modal window with a form that allows searching across Smartepenger website

På Smarte Penger kan du søke etter tester på en hel rekke produkter på for eksempel bil, forbrukerelektronikk, sportsutstyr ol.

Når du skal gjøre et kjøp - stort eller lite - lønner seg å sjekke ut hvilke produkter som har gjort det bra i tester. Det kan føles ganske irriterende å ha vært litt for rask på labben da kjøpet skulle gjøres, og ende opp med et produkt som ikke holder mål.

Det kan også bety sparte penger å gjøre litt resarcharbeid i forkant av innkjøpet, siden sannsynligheten er større for at du kommer til å ville kjøpe et nytt produkt raskere, dersom du ikke er fornøyd med det du allerede har kjøpt.

Det er ikke alltid like lett å finne frem til de nyeste eller mest relevante testene, med Smarte Pengers testsøk kan du gjøre denne jobben mye enklere.

Stor bredde i testene

Vi følger nemlig kontinuerlig med en lang rekke nettsteder som publiserer forskjellige slags tester, og som passer for norske forhold.

Du kan enkelt bruke vårt søk til å finne frem til nyttige tester i mer enn 150 forskjellige produktkategorier. Du finner tester på alt fra biler, mobiltelefoner og pc-er til barnesenger, dunjakker og gassgriller. Men det er stor forskjell på hvor mange tester det er innen hver kategori.

Kategoriene med fleste tester er:

 • Bil
 • Høyttalere
 • Kamera
 • Mobiltelefoner
 • Nettbrett
 • PC
 • TV

Se også Smarte Pengers rabattsøk - med over 3000 rabattavtaler.

Slik bruker du testsøket

Det er i alt fire forskjellige måter å bruke Smarte Pengers testsøk på. Du kan søke:

 1. I alle testene, eller basert på karaktersetting
 2. Etter valgt nøkkelord, for eksempel «Biltest»
 3. Etter produsent, for eksempel Samsung
 4. Etter kategori, for eksempel «Digital»

Du har også muligheten til å kombinere de ulike søkemulighetene, slik at du for eksempel kan søke etter mobiltelefoner produsert av Samsung, eller bare bilmodellene fra Volkswagen som har fått gode karakterer.

Nettsteder opererer med ulike karakterskalaer - noen bruker terningkast (1 til 6), mens andre gir karakter fra 1 til 10. Vi har dermed regnet om karakterene til prosent. Slik at dersom et produkt har oppnådd enten 10 eller en sekser på terningen, vil karakteren i vårt testsøk være hundre prosent.

Prøv Smarte Pengers Testsøk her

 

Se også:

Rabattsøk
I rabattsøket kan du enkelt søke gjennom over 3000 rabattavtaler. Dette kan både være rene rabatter, cashback/kickback, penger tilbake og andre fordelsavtaler. Du søke på tre forskjellige måter: Etter hva slags produkt eller tjeneste, etter hvem som har fremforhandlet avtalen, etter hvem som tilbyr rabattavtalen.

Markedsoversikter
På Smarte Penger ligger det en rekke markedsoversikter på forskjellige områder som lån, innskudd, fond, mobilabonnement, skadeforsikringer, personforsikringer ol.

Leksikon
I Smarte Pengers Leksikon kan du søke etter en rekke forskjellige ord og uttrykk.

Kalkulatorer
På smartepenger.no finner du over 225 kalkulatorer til fri avbenyttelse. Her er en oversikt over alle kalkulatorene.

Kjøpeguider
Hensikten med kjøpeguidene er at de skal være et utgangspunkt for at du skal gjøre det beste kjøpet av dette produktet eller tjenesten.