Søk SmartePenger SearchDisplay a modal window with a form that allows searching across Smartepenger website

Via deals kan du få store rabatter.

Det kan være store rabatter på produktene eller tjenestene som er knyttet til dealene. Størrelsen ligger i området 50 til 90 prosent. Selv om det ikke alltid er slik at den oppgitte førprisen er den mest vanlige prisen produktet har blitt solgt til.

Dealene er gjerne knyttet opp mot storbyene, og større distrikter. Du velger selv hvilket distrikt du «tilhører»

Dealene fungerer i hovedsak på den måten at dealen gjelder for én dag. I løpet av den dagen dealen gjelder må et visst antall personer kjøpe tjenesten eller produktet for at den skal bli noe av.

Dersom dealen «går i boks», altså at mange nok kjøper, vil ditt kredittkort bli belastet, og du vil få en kupong tilsendt på mail. Det er også en del deals som ikke krever et minimumsantall

Kupongen varer bare i en viss periode, for eksempel seks måneder, så pass på at du får benyttet deg av tilbudet innenfor denne tiden.

Dealene kan være for mange ulike produkter og tjenester, men det som går igjen i større grad enn andre er for eksempel restaurant, reise - og hud- og hårpleie.

Disse aktørene er i Norge

Antall aktører har sunket kraftig etter at det var mange selskaper innen denne sjangeren en kort periode. I dag er det faktisk bare en aktører igjen - Let's deal.

Du kan abonnere på nyhetsbrev på alle stedene for å få dagens deals direkte i innboksen.

 

Les mer om andre rabattmuligheter på nett:

Penger tilbake

Rabattkoder

Bransjerabatter i kredittkort

Rabatter og fordeler og kredittkort

Markedsoversikter:

Rabattsøket
I rabattsøket kan du enkelt søke gjennom over 3000 rabattavtaler. Dette kan både være rene rabatter, cashback/kickback, penger tilbake og andre fordelsavtaler.

Finn beste kredittkort
Her kan du finne ut hvilket kort som er best for deg. Legg inn dine egne forutsetninger for bruk av kortet, og se hvordan de forskjellige kortleverandørene kommer ut av det.