Søk SmartePenger Search Display a modal window with a form that allows searching across Smartepenger website

Du kan få penger tilbake eller cashback både på egne nettsteder, og på noen kredittkort.

Det er flere nettsteder og kredittkort som gir penger tilbake, eller cashback/kickback. Rabatten gis av en hel rekke nettbutikker, der opp til 250 nettbutikker kan delta i de enkelte konseptene.

Rabattene gis i de fleste tilfellene i form av en prosentvis reduksjon i prisen. Det kan også gis som et standard kronebeløp. Rabatten ligger på noen få prosent, sjeldent over 12 prosent som en fast rabatt. Det gis ikke rabatter på mva og frakt.

Ved et kjøp får du tilbakeført penger eller bonus, slik at det i praksis fungerer som en rabatt. Pengene du får du enten utbetalt, eller du får den som et gavekort som du må bruke i noen bestemte butikker. 

Alt du trenger å gjøre for å få rabattene er gå inn på nettstedet som tilbyr rabatten. Deretter går du inn på omtalen av den aktuelle nettbutikken, og følger lenken som står der. Da blir du registrert som berettiget til å få rabatten.

Selv om ikke rabatten blir så stor i kroner, er fordelen at det er svært så enkelt å skaffe seg disse rabattene. Skal det bli mye penger av det må du være flink til å benytte deg av de små rabattene ofte.

Får du 5 prosent rabatt på 1000 kroner, gir det en rabatt på 50 kroner. Skal du komme opp i 500 kroner i løpet av et år, må du benytte deg av dette 10 ganger. Men det må du veie opp mot at alt du trenger er å gå igjennom nettstedet som tilbyr denne rabatten.

Her kan du få Penger tilbake / CashBack

Dette er de aktuelle nettstedene og kredittkortene du kan få penger tilbake:

Egne nettsteder for Penger tilbake:
Nettsted Krav Kommentar
Norsk Familieøkonomi Koster 480 kroner å være medlem. Har omtrent 50 nettbutikker. Bonusen kan tas ut først når den har nådd 150 kroner.
Norwegian Reward Gratis å være medlem. Har omtrent 20 partnere. Penger tilbake tjenes opp som Cash Points, som kan brukes på flybilletter og tilvalgstjenester i Norwegian.
SAS EuroBonus Gratis å være medlem. Har omtrent 280 nettbutikker. Penger tilbake tjenes opp som EuroBonus, som kan brukes på flybilletter og tilvalgstjenester i SAS.
Trumf Gratis å være medlem. Har omtrent 240 nettbutikker. Rabatten blir gitt som Trumf.
Kredittkort med penger tilbake
Remember Må ha kortet. Omtrent 220 nettbutikker. Opptjente rabatter blir utbetalt hver måned.
Gebyrfri Visa Må ha kortet. Har tilgang til Santander CashBack med omtrent 150 nettbutikker.
Santander Flexi Visa Må ha kortet. Har tilgang til Santander CashBack med omtrent 150 nettbutikker.
Santander Red Må ha kortet. Har tilgang til Santander CashBack med omtrent 150 nettbutikker.

 

Se også:

Spar penger med prissammenligningstjenester

Spar penger med rabattkoder

Spar penger på medlemsrabatter