Dette må du gjøre for å finne den beste prisen på reiseforsikring.

På reiseforsikring vil det som oftest lønne seg å sammenligne pris på denne sammen med resten av forsikringene du har. I en del forsikringsselskap må du ha andre forsikringer for å kunne tegne reiseforsikring. 

Når du sjekker pris bare på reiseforsikring, vil du ikke få eventuelle samlerabatter fra forsikringsselskapene. Dette er noe du får i mange selskaper, gjerne fra du har tre forsikringer i samme selskap.

Få tilbud fra flere selskap

Ved å legge inn opplysningene i ett skjema kan du få tilbud fra flere forsikringsselskap på en gang.

Få tilbud fra flere forsikringsselskap. Du sender inn opplysningene, og får tilbud fra et utvalg forsikringsselskaper. Se nederst i artikkelen for dette.

Få tilbud fra flere forsikringsselskap her.

Når du skal sammenligne selskapene må du ikke bare se på pris, men også hvilken dekning de forskjellige alternativene har. Å ha en lav pris er enkelt, det er bare å la være å ta med en rekke dekninger, eller ha lavt maksimalbeløp. Hovedmålet er å finne et alternativ som gir deg dekningen som er nødvendig. Så kan du se hvem som har det beste tilbudetsom dekker ditt behov.

Nyttige hjelpemidler på smartepenger.no

Som hjelp til å vurdere tilbudene fra forsikringsselskapene er det noen nyttige hjelpemidler på smartepenger.no:

Test av reiseforsikring

I denne testen rangeres forsikringsselskapene på omtrent 25 forskjellige dekninger. Hver dekning i hvert forsikringsselskap får en karakter fra Smarte Penger, og en tilordnet vekt. Disse vektene kan du selv endre slik at du får en rangering som passer dine preferanser.

Her finner du testen på reiseforsikring.

Guide til reiseforsikring

I denne guiden får du en full gjennomgang av alt som har betydning for reiseforsikring.

Her finner du guiden til reiseforsikring.

Detaljer om dekning på reiseforsikring

Du kan se på dekningene som hvert enkelt forsikringsselskap har på sine reiseforsikringer. Da ser du enkelt om selskapet har god nok dekning på alle punkter.

Her ser du dekningsdetaljene på de forskjellige reiseforsikringene.

Andre måter å sjekke priser på

Du kan sjekke priser direkte på nettsidene på nesten alle selskapene. Du finner en oversikt over dette med lenker i «Forsikringspriser».

Du kan ringe ett eller flere forsikringsselskap. Sørg da for å ha oversikten over forsikringene du har tilgjengelig.

Det finnes også mange rabattavtaler i forskjellige yrkesorganisasjoner. Sjekk om du har en avtale i din yrkesorganisasjon.

Se også:

Finn beste pris på forsikringer

Finn beste pris på innboforsikring

Finn beste pris på bilforsikring

Finn beste pris på husforsikring