Søk SmartePenger Search Display a modal window with a form that allows searching across Smartepenger website

Her er en kort gjennomgang av de viktigste elementene ved bruk av Smarte Penger Pluss.

Søk etter råd

Her ser du etter stikkordet for det du leter etter. Et stikkord kan stå flere ganger, fordi dette kan ha flere råd tilknyttet seg. Stikkordene er alfabetisk sortert.

Et eksempel på et stikkord er boliglån. Da ser du alle rådene som er tilknyttet boliglån.

Her finner du søket etter råd.

Økonomisk helsjekk

I den økonomiske helsjekken av privatøkonomien går du systematisk gjennom alle muligheter du har for å spare penger. Dette gjøres ved å se på alle kostnadsposter en privatøkonomi kan beså av.

Gå til den økonomiske helsjekken.

De markedsbaserte rådene

Dette er råd der vi gir konkrete råd om hvilke produkter/tjenester du bør velge. Ofte vil det være slik at det ikke er et råd som kan gis til alle, men at det avhenger av flere forhold for hvilket alternativ som er best.

Et eksempel et markedsbasert råd er hvilken boliglånsgiver som er best. Her vil det flere aktører som er best avhengig av størrelse på lånet, sikkerhet, medlemskap i forskjellige organisasjoner og foreninger, alder osv. 

Her finner du alle rådene som har med valg av produkt å gjøre.

Smarte Penger vurderer bankenes produkter

Her får du en gjennomgang av produktene til de største bankene og bankalliansene. Dette dekker kundeforholdene til de aller fleste her i landet.

Vurdering av bankenes produkter.

Smarte Penger vurderer rabattene du får i store organisasjoner

Smarte Penger vurdere hvor gode rabattene og andre fordelsavtaler er fra en rekke yrkesorganisasjoner og andre organisasjoner.

Vurdering av rabatter fra organisasjoner.

Nyhetsbrev

Hver andre uke sender Smarte Penger ut et nyhetsbrev, Innholdet i dette er de viktigste sakene som er lagt ut av Smarte Penger, dette gjelder også fra Pluss-området. I tillegg har vi med lenker til de viktigste privatøkonomiske artiklene og tester fra 75 nettsteder.

Nyhetsbrevet er gratis. Du kan avmelde deg når som helst. Epostadressene vil utelukkende bli brukt til å sende ut nyhetsbrev fra Smarte Penger.

Her kan du melde deg på nyhetsbrevet.

Nye artikler

På frontsiden av Smarte Penger Pluss legger vi ut nye artikler i kronologisk rekkefølge. Alle saker som legges ut har sammenheng med et råd.

Du vil alltid finne dette rådet på sin faste plass. Hvis det er et nytt råd som legges ut, vil det også legges til i den faste samlingen av råd. Det er altså i den faste samlingen at rådet til enhver tid blir oppdatert.

Når vi legger ut en ny sak på et eksisterende råd, er det for å vise at dette rådet akkurat er gjennomgått. Hvis det er endringer vil det bli opplyst om dette i starten av artikkelen.

Her ser du frontsiden for Pluss.