object(stdClass)#4500 (10) { ["id"]=> string(3) "350" ["title"]=> string(23) "Articles Social Sharing" ["module"]=> string(23) "mod_coalawebsociallinks" ["position"]=> string(0) "" ["content"]=> string(0) "" ["showtitle"]=> string(1) "0" ["params"]=> string(2579) "{"themes_icon":"cws-circle-fadein","icon_size":"32","icon_align":"cw-social-mod-icon-ac","title_align":"cw-social-mod-title-ac","title_format":"3","display_bm_sec":"1","display_f_sec":"0","display_borders":"0","border_width":"1","module_width":"100","layout":"default","popup":"1","popup_follow":"0","google_alt":"0","title_default":"Anbefal denne siden","link_default":"","desc_default":"","border_color_bm":"C4C4C4","display_title_bm":"0","title_bm":"","title_color_bm":"444444","display_text_bm":"0","text_bm":"","app_id":"211371966021644","display_facebook_bm":"1","display_delicious_bm":"0","display_digg_bm":"0","display_google_bm":"1","display_linkedin_bm":"1","display_stumbleupon_bm":"0","display_twitter_bm":"1","include_twitter_js":"0","display_reddit_bm":"0","display_newsvine_bm":"0","display_email_bm":"1","display_pinterest_bm":"0","display_whatsapp_bm":"0","border_color_f":"C4C4C4","display_title_f":"0","title_color_f":"444444","title_f":"","display_text_f":"0","text_f":"","display_android_f":"0","link_android":"","display_behance_f":"0","link_behance":"","display_blogger_f":"0","link_blogger":"","display_contact_f":"0","link_target_contact":"self","root_contact":"http:\/\/","link_contact":"","display_dribbble_f":"0","link_dribbble":"","display_deviantart_f":"0","link_deviantart":"","display_designmoo_f":"0","link_designmoo":"","display_ebay_f":"0","link_ebay":"","display_facebook_f":"0","link_facebook":"","display_flickr_f":"0","link_flickr":"","display_google_f":"0","link_google":"","display_github_f":"0","link_github":"","display_instagram_f":"0","link_instagram":"","display_linkedin_f":"0","link_linkedin":"","display_lastfm_f":"0","link_lastfm":"","display_myspace_f":"0","link_myspace":"","display_mail_f":"0","link_mail":"","display_pinterest_f":"0","link_pinterest":"","display_rss_f":"0","root_rss":"http:\/\/","link_rss":"","display_spotify_f":"0","link_spotify":"","display_tripadvisor_f":"0","link_tripadvisor":"","display_twitter_f":"0","link_twitter":"","display_tuenti_f":"0","link_tuenti":"","display_tumblr_f":"0","link_tumblr":"","display_vimeo_f":"0","link_vimeo":"","display_youtube_f":"0","link_youtube":"","display_xing_f":"0","link_xing":"","display_customone_f":"0","text_customone":"","link_target_customone":"blank","root_customone":"http:\/\/","link_customone":"","icon_customone":"","icon_ext_customone":"","moduleclass_sfx":"","owncache":"1","cache_time":"10900","load_layout_css":"0","link_text_on":"0","link_nofollow":"nofollow","module_tag":"div","bootstrap_size":"0","header_tag":"h3","header_class":"","style":"0"}" ["menuid"]=> string(4) "1217" ["name"]=> string(19) "coalawebsociallinks" ["style"]=> NULL }

Les de viktigste artiklene om privatøkonomi og testing av produkter.

Dette er artikler fra andre nettsteder enn smartepenger.no. Hver uke går vi gjennom de 80 viktigste nettstedene for å plukke ut de mest nyttige artiklene som har noe med penger og privatøkonomi å gjøre.

Oversikten er delt i to. Først kommer økonomi/forbrukerartikler, deretter tester. Tittelen er alltid klikkbar, slik at du kommer direkte til artikkelen. Ingressen er også alltid med.

For testene er det lagt inn hvilket produkt det dreier seg. Det er også oppgitt karakter hvis det er gitt (for eksempel 6 av 6 eller 10 av 10). I testene er det lagt inn lenker til alle testene innen denne kategorien.

Privatøkonomi,- og forbrukerartikler

Hva bør du sjekke på visning?
- Se på postkassene, og ikke ta med deg fagfolk.
Spara en tusenlapp om året – här är bästa gratisalternativen till Microsoft Office
Känner du inte för att pröjsa tusen kronor om året för att använda Microsoft Office längre? Det finns många alternativ, och vi har testat de mest intressanta.

Tester

Actionkameratest
Supertest: Actionkameror
De klarar både stillbild och film, men framför allt klarar de saker där din mobiltelefon går bet. Vi jämför och korar den bästa.
Samletest
Aktivitetsmålertester
Razers treningsarmbånd er for billig
Man får hva man betaler for, og vi hadde gjerne betalt noe mer for Razer Nabu X.
Modell: Razer Nabu X
Karakter: 3/6
Biltester
Audi Q7 og Volvo XC90 i duell
De er nye, de er store, de er lekre og de er ettertraktet. Bli med når vi kårer den beste av premium-SUV-ene Volvo XC90 og Audi Q7.
Bilmodell: Volvo X90 D5
Karakter: 10/10
Test Audi Q7
 
Bilmodell: Audi Q7 3,0 TDI
Karakter: 8/10
Testet: Honda Jazz
Den er blitt større, bedre å kjøre og mer forseggjort. Men på et punkt låter det surt.
Bilmodell: Honda Jazz
Karakter:7/10
Dinside har kjørt nye BMW 7-serie
BMW har Mercedes S-klasse i sikte med sin nye 7-serie. Vi ville vite om de kan true kjempen fra Stuttgart.
Bilmodell: BMW 7-serie
Karakter:6/6
Vi kör: Volvo S60 Cross Country
Att kombin V60 skulle komma i Cross Country-utförande var nästan en självklarhet. Men att sedanen S60 skulle få samma behandling med höjd markfrigång och nya skärmbreddare kom nog som en överraskning för många.
Bilmodell: Volvo S60 Cross Country
Karakter: 7/10
Jaguar XF – vi kör nya sportiga sedanen
Det finns enklare saker att göra här i livet än att ge sig i kast med att konkurrera ut BMW, Mercedes och Audi på deras egen hemmapla och bygga en stor och snygg sedan med sportiga köregenskaper. Volvo, Infiniti och Lexus försöker. Men allra närmast ligger – Jaguar.
Bilmodell:Jaguar XF
Karakter: 6/10
Høyttalertester
Rundstrålende lydrakett!
Alle kan sitte i ”sweet spot” med Samsungs rundtstrålende multiroms-høyttaler som lover mye – og faktisk holder en god del.
Modell: Samsung Wireless Audio 360 R7
Karakter: 4/6
Kameratester
Nybegynnerdrømmen
20 megapiksler, dobbel bildestabilisering, ekstremt god buffer og en veldig god elektronisk søker; Panasonic har gjort veldig mye veldig riktig.
Modell: Panasonic Lumix DMC-GX8
Karakter: 9/10
Samsung NX500 – litet prestandapaket
Samsung lanserade förra året sin NX1 som gjorde riktigt bra ifrån sig i våra tester. Nu kommer NX500 med i stort sett samma prestanda som hos NX1, men i ett betydligt mindre format. Imponerar NX500 lika stort som NX1?
Modell: Samsung NX500
Karakter: 8/10
Gøy med øyeblikksbilder
Instantkameraer er råpopulære, og det er lett å skjønne, men det handler ikke om bildekvalitet.
Modell: Fujifilm Instax Wide 300
Karakter: 2/6
Test: Nikon Coolpix P900 - kamera med extrem zoom och extra allt
Coolpix P900 har en enorm 83 gångers zoom, vikbar skärm, gps och wifi. Nikon har helt klart tagit i rejält med det mesta i sin senaste superzoom.
Modell: Nikon Coolpix P900
Karakter: 8/10
Mobiltelefontester
Vanntett mellomprismodell
Å ta med mobilen i dusjen har tidligere ikke vært mulig med de billigere Xperia-modellene fra Sony. Men M4 Aqua er, som navnet antyder, en amfibiemodell.
Modell: Sony Xperia M4 Aqua
Karakter: 6/6
Flaggskip-dreper'n
OnePlus 2 er det absolutt beste mobilkjøpet man kan gjøre akkurat nå. Hvis man får tak i den!
Modell: OnePlus 2
Karakter: 6/6
Test: Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Är den bara större eller även bättre? Vi har testat nykomlingen ingående och ser om det bara handlar om material och utseende eller om den böjda skärmen tillför mer än så.
Modell: Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Karakter: 8/10
Musikkanleggtest
Et minianlegg som har alt – nesten
Med Air Play ville denne DAB-radioen vært komplett.
Modell: Amadeus Lacuna Large
Karakter: 5/6
Nettbrett-tester
Test av nettbrett i mellomklassen
Er du ute etter et nettbrett som kan brukes av hele familien inkludert barna, som ikke koster for mye, og samtidig kan levere varene? Vi har sett på fem spreke alternativer!
Samletest
Test av Apple iPad mini 2
iPad mini 2 har nesten to år på baken, men kan likevel lære de yngre konkurrentene en ting eller to.
Modell: Apple iPad mini 2
Karakter: 6/6
Test av ASUS MeMO Pad 8 ME581C
Asus MeMo Pad 8 leverer varene til en billig penge.
Modell: ASUS MeMO Pad 8 ME581C
Karakter: 5/6
Test av Lenovo Yoga Tablet 2
Lenovo Yoga Tablet 2 er det ideelle mellomklasse-nettbrett.
Modell: Lenovo Yoga Tablet 2
Karakter: 5/6
PC-tester
Prisgunstig knøtt
Mange som vil ha en rimelig og ultraportabel Windows-maskin kan like gjerne velge en som gir i pose og sekk. Eller med fjøl og dokk, om du vil. Switch 10 E er en slik, der mye er riktig.
Modell: Acer Switch 10 E
Karakter: 4/6
Herlighet i glass og aluminium
Acers nye ultrabook har en lekker, høyoppløst touchskjerm gir deg skrytepoeng på forretningsreisen.
Modell: Acer Aspire S7 ultrabook
Karakter:4/6
Radiotester
Digital retroradio
Philips-radioens tiltalende design og klare lyd klarer ikke å skjule manglene.
Modell: Philips ORT7500
Karakter: 4/6
Rutertester
Futuristisk ruter med familiekapasitet
D-Link 890L har båndbredde nok til at hele familien kan være på nett samtidig.
Modell: D-Link DIR-890L
Karakter: 5/6
7 maxade AC-routrar – Här är rätt val för ditt digitala hem
Kraven på ditt wifi blir högre för varje trådlös pryl du skaffar. Vi har testat sju maxade routrar som lovar bandbredd och smarta funktioner för att möta kraven nu och i framtiden.
Samletest
Skrivertester
Canon Selphy CP1000: En skrivare efter sin tid
Foto på papper är fortfarande en grej, och Canons lilla portabla skrivare ger oss riktigt snygga bilder. Men det känns väldigt omodernt, av flera olika skäl.
Modell: Canon Selphy CP1000
Karakter: 5/10
TV-tester
Vi tester RiksTVs nyeste opptaker
Den forrige modellen imponerte oss ikke, så hva med denne?
Modell: RiksTV SMART-boks II PVR
Karakter: 8/10
Sony-duell: Hvilken bør du velge?
De to modellene er nesten helt like å se på, så hvorfor koster den ene nesten 7.000 kroner mer?
Modell: Sony KDL-55W805C
Karakter: 5/6
Test Sony Bravia KD-55X8505C
Modell: Sony Bravia KD-55X8505C
Karakter: 5/6
The Beauty
Sony har klart å lage en av verdens tynneste TV-er, men X90C har mer å bidra med enn bare et vakkert ytre.
Modell: Sony KD-65X9005C
Karakter: 5/6
The Beast!
Sony viser med sin 3. generasjons 4K TV toppmodell at de fortsatt kan levere bildekvalitet i referanseklassen.
Modell: Sony Bravia KD-65X9305C
Karakter: 6/6
Verktøytester
Test av barbermaskiner
Vil du ankomme kontoret like glattbarbert som Don Draper i «Mad Men»? Da bør du lese denne testen.
Samletest
Testet: Bæremeiser
Har du en bæremeis til mini'n, kommer du deg på tur overalt, og du får til og med plass til bagasje. Meisene kommer i mange varianter, og UTE har testet fem av dem.
Samletest

En del av artiklene kan leses på flere nettsteder. Her lenkes det til det nettstedet som har skrevet den opprinnelig.

Denne typen artikler er blant annet kjennetegnet av de ikke er en nyhetssak som varer kort tid. Nytteverdien vil holde seg en god stund. Med andre ord spiller det ingen rolle om du leste den for en uke siden, eller om du leser den i morgen.

Tidligere ukeoversikter

Se de viktigste sakene fra uke 35

Se de viktigste sakene fra uke 34

Se de viktigste sakene fra uke 33

Se de viktigste sakene fra uke 31 og 32

Se de viktigste sakene fra uke 29 og 30

Se de viktigste sakene fra uke 27 og 28

Se de viktigste sakene fra uke 26

Se de viktigste sakene fra uke 25

Se de viktigste sakene fra uke 24

Se de viktigste sakene fra uke 23

Se de viktigste sakene fra uke 22

Se de viktigste sakene fra uke 21

Se de viktigste sakene fra uke 20

Se de viktigste sakene fra uke 19

Nyttig innhold fra Smarte Penger

Testsøket

Vi gjennomgår kontinuerlig 80 norske og svenske nettsteder, og legger inn tester som er relevante for det norske markedet. I testsøket kan du søke på fire forskjellige måter:

  1. Vise alle testene, eller basert på karaktersetting
  2. Etter valgt nøkkelord, for eksempel «Biltest»
  3. Etter produsent, for eksempel Samsung
  4. Etter kategori, for eksempel «Digital»

Du kan kombinere flere av valgboksene. Hvis du for eksempel vil ha mobiltester bare fra Samsung, velger du «Mobiltelefontest» som «Nøkkelord», og «Samsung» under «Produsent». Les mer om tester her.

Rabattsøk

I rabattsøket finner du over 1800 rabatt- og fordelsavtaler. Her kan du søke på tre forskjellige måter:

  1. Du kan søke etter rabatt på et produkt eller en tjeneste.
  2. Du kan søke etter rabatter fra en enkelt avtaleinnehaver (den som har fremforhandlet avtalen).
  3. Du kan søke blant dem som tilbyr fordelen (altså produktet).

I resultatet av søket får du opp det viktigste om avtalen. Det er alltid en lenke til avtaleinnehaverens omtale av rabatten. I tillegg finner du lenker til nyttig informasjon om produktet/tjenesten. Les mer om rabattsøket her

Kalkulatorer

På smartepenger.no finner du over 180 kalkulatorer til fri avbenyttelse. Her er en oversikt over alle kalkulatorene vi har.

Her er lenker til kalkulatorene, tematisk ordnet:

Bilkalkulatorer

Boligkalkulatorer

Forsikringskalkulatorer

Jobbkalkulatorer

Lånekalkulatorer

Pensjonskalkulatorer

Skattekalkulatorer

Sparekalkulatorer

Diverse kalkulatorer

Markedsoversikter

På Smarte Penger finner du en rekke markedsoversikter innen lån, sparing, kredittkort, mobil, skadeforsikring ol.

Økonomisk leksikon

I Smarte Pengers Økonomileksikon kan du søke etter enkeltord, eller innen visse temaer. Her finner du ordforklaringer, tallfakta og andre nøkkelopplysninger. I tillegg er lenkes det til nettsider der du finner mer informasjon om søkeordet.

Tema

På smartepenger.no ligger det en rekke temaer, som igjen har en rekke artikler under seg. Alle disse artiklene blir oppdatert jevnlig.

Dette er temaene:

Bank og kort

Biløkonomi

Boligøkonomi

Forbruker

Jobb

Lån

Pensjon

Personforsikring

Reiseøkonomi

Skadeforsikring

Skatt

Sparing

Trygdeytelser