object(stdClass)#4500 (10) { ["id"]=> string(3) "350" ["title"]=> string(23) "Articles Social Sharing" ["module"]=> string(23) "mod_coalawebsociallinks" ["position"]=> string(0) "" ["content"]=> string(0) "" ["showtitle"]=> string(1) "0" ["params"]=> string(2579) "{"themes_icon":"cws-circle-fadein","icon_size":"32","icon_align":"cw-social-mod-icon-ac","title_align":"cw-social-mod-title-ac","title_format":"3","display_bm_sec":"1","display_f_sec":"0","display_borders":"0","border_width":"1","module_width":"100","layout":"default","popup":"1","popup_follow":"0","google_alt":"0","title_default":"Anbefal denne siden","link_default":"","desc_default":"","border_color_bm":"C4C4C4","display_title_bm":"0","title_bm":"","title_color_bm":"444444","display_text_bm":"0","text_bm":"","app_id":"211371966021644","display_facebook_bm":"1","display_delicious_bm":"0","display_digg_bm":"0","display_google_bm":"1","display_linkedin_bm":"1","display_stumbleupon_bm":"0","display_twitter_bm":"1","include_twitter_js":"0","display_reddit_bm":"0","display_newsvine_bm":"0","display_email_bm":"1","display_pinterest_bm":"0","display_whatsapp_bm":"0","border_color_f":"C4C4C4","display_title_f":"0","title_color_f":"444444","title_f":"","display_text_f":"0","text_f":"","display_android_f":"0","link_android":"","display_behance_f":"0","link_behance":"","display_blogger_f":"0","link_blogger":"","display_contact_f":"0","link_target_contact":"self","root_contact":"http:\/\/","link_contact":"","display_dribbble_f":"0","link_dribbble":"","display_deviantart_f":"0","link_deviantart":"","display_designmoo_f":"0","link_designmoo":"","display_ebay_f":"0","link_ebay":"","display_facebook_f":"0","link_facebook":"","display_flickr_f":"0","link_flickr":"","display_google_f":"0","link_google":"","display_github_f":"0","link_github":"","display_instagram_f":"0","link_instagram":"","display_linkedin_f":"0","link_linkedin":"","display_lastfm_f":"0","link_lastfm":"","display_myspace_f":"0","link_myspace":"","display_mail_f":"0","link_mail":"","display_pinterest_f":"0","link_pinterest":"","display_rss_f":"0","root_rss":"http:\/\/","link_rss":"","display_spotify_f":"0","link_spotify":"","display_tripadvisor_f":"0","link_tripadvisor":"","display_twitter_f":"0","link_twitter":"","display_tuenti_f":"0","link_tuenti":"","display_tumblr_f":"0","link_tumblr":"","display_vimeo_f":"0","link_vimeo":"","display_youtube_f":"0","link_youtube":"","display_xing_f":"0","link_xing":"","display_customone_f":"0","text_customone":"","link_target_customone":"blank","root_customone":"http:\/\/","link_customone":"","icon_customone":"","icon_ext_customone":"","moduleclass_sfx":"","owncache":"1","cache_time":"10900","load_layout_css":"0","link_text_on":"0","link_nofollow":"nofollow","module_tag":"div","bootstrap_size":"0","header_tag":"h3","header_class":"","style":"0"}" ["menuid"]=> string(4) "1217" ["name"]=> string(19) "coalawebsociallinks" ["style"]=> NULL }

Smarte Penger er et nøytralt og uavhengig nettsted innen personlig økonomi og forbrukerøkonomi.

Smarte Penger har Norges mest omfattende oversikt over alt som har med penger og privatøkonomi å gjøre. Målsettingen er å være det mest nyttige nettstedet innenfor privatøkonomi. Smarte Penger dekker hele spekteret av hva som betyr noe for lommeboken til privatpersoner.

Smarte Penger utgjør et eget fagmiljø innen privatøkonomi, og gjør alltid egne beregninger på privatøkonomiske problemstillinger. Med høy kompetanse på å analysere og vurdere hva som er best for forbrukeren, er vi ikke avhengig av andre aktørers vurderinger. Spesielt viktig er dette for å kunne vurdere forskjellige tilbud fra markedsaktørene, og deres påstander i markedsføringen av egne produkter.

Vi har utviklet over 225 kalkulatorer som er laget av oss, hvor høy faglig standard alltid er intensjonen. Disse er tilgjengelige i det åpne området på smartepenger.no.

Oppdatert innhold

Smarte Penger har ikke ambisjoner om å være best på nyheter. Men vi skal være best på å vise de privatøkonomiske konsekvensene av nyhetene. Smartepenger.no skal alltid ha det største volumet av kalkulatorer, markedsoversikter, tema-artikler ol, som holdes alltid holdes oppdatert. Smarte Penger har derfor flere «avdelinger». Disse er:

Rune Pedersen, ansvarlig redaktør

Rune PedersenTidligere erfaring

Rune Pedersen har erfaring innen alle områder av privatøkonomiske emner. Både som forfatter av et trettitalls bøker innen privatøkonomi og for småbedrifter, som nettredaktør, innen personlig privatøkonomisk rådgivning, cd-baserte læringsverktøy, kalkulatorutvikling, ekspertkommentarer osv.

Ansvarlig redaktør for Smarte Penger fra 2012.

Redaktør av ABC Penger fra 2009 til 2012.

Redaktør av Dine Penger Online fra 2001 til 2004.

Daglig leder for Dine Pengers Rådgivningstjeneste fra 1993 til 2001.

Kontaktinfo:

Epost: rune.pedersen at smartepenger.no
Mobil:  926 03 531